Bukser

Jagtbukser el. bukser til outdoor brug, er nok den tøjdel der bliver slidt mest, og som det går mest udover på jagt, hvis man går gennem uvejsomt terræn, med evt. brombær, tjørn, eller man kravler i terrænet, for at komme tæt på sin drømmebuk.

I ”Kernig” bukserne er der tilføjet Kevlar materiale, så de også kan modstå vildsvine tænder, eller fordi man som driver, kan være udsat for ekstra slitage på bukserne, ved at bevæge sig i tæt bevoksning. Kevlar bruges også i skudsikre veste.

Når man er aktiv i naturen, er det vigtigt at bukserne passer ind i omgivelserne, så man lydløst kan bevæge sig frem uden at blive set el. hørt.

Grøndal jagt og fritid har grønne bukser, camouflage bukser, orange bukser, bukser til alle typer jagt og med de rigtige egenskaber, tilpasset de specielle behov der er, for at gøre jagten el. naturoplevelsen endnu bedre.

Vi har bukser i vores sortiment, der er åndbare og lette til de dage hvor temperaturen er høj, varme og vandtætte til de koldere dage, bukser belagt med et mygge skræmmende stof, så man kan være i naturen, uden at blive spisekammer for myggene.

preload spinner