Om os

Grøndal jagt og fritid Aps er en virksomhed, med bopæl i Kibæk ca. 15 km. fra Herning. I øjeblikket sælger vi alle vores varer igennem en webshop. Vi har en vision om at finde og formidle tøj, sko, støvler og andet relevant til jægere, naturelskere eller hundesportsfolk, som har brug for noget kvalitets tøj, sko el. støvler, der er varmt, smidigt og kan holde til at drive i skov og krat, kan bruges på Pürsh, eller som bare vil klædes på og være et med naturen.

Vi mener selv at have fundet et godt alternativ til det, der allerede er på det danske marked, og til et prisleje hvor de fleste eller alle kan være med. Vi ønsker at give en god service, levere hurtigt og sikkert med GLS, Post Nord Danmark, el. Bring. Vi levere over hele Danmark, også til ikke bro faste øer, der må dog forventes længere leveringstid på disse øer.

Ved alt vi sælger i vores webshop, står der informationer om selve produktet, og ved nogle produkterer er der et symbol el. flere, hvor der findes uddybende forklaringer på det, som kan findes, ved at søge under ”informationer” øverst på forsiden el. via link nederst i dette afsnit ”om os”.

Alle vores priser er i DKK og incl. moms. Alle vores størrelser på webshoppen, er skandinaviske mål, og ikke HART mål. Så når der bestilles, så kan man regne med størrelserne er som i danske butikker. Sko og støvler er dog lidt små i numrene, så der skal man have en størrelse, over det man plejer at købe.

Vi håber vores webshop er nem at navigere rundt i, og at vores kunder føler sig trygge, ved at handle med os. Uanset om ordren kan sendes hurtigt el. om der er en længere leveringstid, så kan vores kunder altid være sikre på, at pengene først bliver trukket når varen er på vej. Skulle en given vare, ikke leve op til ens forventninger, tager vi den naturligvis retur, og sender pengene retur hurtigst muligt, for vi ønsker tilfredse kunder, som får lyst til at handle med os igen.

Vi kan altid kontaktes på Tlf.: 40 56 56 26 alle hverdage mellem 15 – 17 eller på mail: groendal@mail.dk. Ved henvendelse på mail, svarer vi inden for 48 timer på alle hverdage, ellers først kommende hverdag efter en weekend el. efter helligdage. Ved henvendelse på 40 56 56 26, kommer i til at tale med Ole, som altid er klar, til at svare på spørgsmål og andre relevante ting, som i gerne vil informeres om.

Grøndal jagt og fritid Aps er en familiedrevet virksomhed, med Ole Sørensen som grundlægger af firmaet. Ole har en lang erfaring fra erhvervslivet som selvstændig i 30 år, han er jæger, hundesports mand og naturelsker.

I vores søgen efter et tøjmærke, som kunne sælges i vores webshop, som lever op til vores forventninger om kvalitet og med fornuftig prisleje, og blevet udviklet til natur mennesket, har Grøndal jagt og fritid Aps fået etableret et samarbejde med HART, om at formidle/ sælge HART jagttøj i Danmark.

Og hvad er HART så: I 1990 begyndte HART at udvikle ”Hunting Collection”, hvilket afspejlede virksomhedens tids beviste filosofi om innovation, design og kvalitet. Baseret på sin indgående viden om en verden af fiskeri, jagt, udendørs mode, har HART til veje bragt en komplet serie af sportstøj og fodtøj, med sin egen unikke stil og perfekt tilpasset til jagt.

Hartware-konceptet: HART lægger stor vægt på at skabe fritidstøj, som opfører sig som en anden hud, på ens krop. Det skal være en egnet beklædning til jagt eller andre udendørs aktiviteter, og som er udstyret med følgende grundlæggende egenskaber: komfort, holdbarhed og funktionalitet. Resultatet er blevet til en serie af udendørs tøj og fodtøj, der styrer strømmen af varme, til og fra kroppen for maksimal komfort på ethvert aktivitetsniveau.

Alle beklædningsgenstande i hver HART-kollektion gennemgår strenge kvalitets kontrol- og fremstillingsprocesser, fra design til levering hos forhandleren. Hver beklædningsgenstand er designet til de specifikke krav, i den pågældende aktivitet, med stilarter, der garanterer nem bevægelsesfrihed. De anvendte materialer bliver stadig mere fleksible, lette, støj løse og med membraner, der garanterer optimal isolering, vand tæthed og beskyttelse.

HART-teamet har hentet informationer fra mange steder i verden, så de kan tilføje deres viden og erfaring, når de udvikler nye kollektioner. Dette er afgørende for at sikre, at HART- produkterne tilpasser sig de specifikke krav på hvert enkelt marked.

"Jagt kollektionen" spænder fra ekstremt varme, slidstærke, tekniske beklædningsgenstande designet til den ekstreme kulde i nordeuropæiske lande, til lette, åndbare jakker og bukser, som er perfekte til mildere klimaer.

Nederst på denne side, har vi lagt nogle link ind til vores: Salgs og leveringsbetingelser, Persondata lov, fortrydelses og reklamationsblanket og vores symbol forklaringer.
 

På forhånd tak, til jer der har valgt at handle hos os i Grøndal Jagt og Fritid Aps.

 

/salgs-og-leverings-betingelser/

/persondata-politik/

/fortrydelses-reklamations-formular/

/sorthvid-symbol-oversigt/

/farvet-symbol-oversigt/