Persondata politik

GDPR – General information

Ifølge Lov om behandling af personoplysninger (persondataloven), Direktiv 95/46/EC (Databeskyttelsesdirektivet) og Forordning 2016/679(EUDatabeskyttelsesforordningen), har du ret til at blive informeret om, hvilken personoplysninger vi, Grøndal Jagt og Fritid Aps – CVR 40385967  indsamler og behandler.

 

Person oplysninger er enhver form for information om en identificeret eller identificer bar fysisk person.

 Det vil sige, at det er alle former for oplysninger, der direkte eller indirekte kan knytte sig til en person. Det kan f.eks. være firmanavn, navn, adresse, telefonnummer, CVR nummer, e-mail eller IP adresser. Når vi indsamler personoplysninger om dig, sikrer vi altid, at dette sker på en klar og tydelig måde, så du er bekendt med, hvilke former for oplysninger, der indsamles og hvorfor oplysningerne indsamles.

Med henblik på at sikre at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen, er du altid velkommen til at kontakte:

Grøndal Jagt og Fritid APS
Arnborgvej 12

6933 Kibæk
Telefon: +45 40565626
e-mail: groendal@mail.dk
CVR: 40385967

 

Samtykke
Når du køber varer hos os eller kontakter os pr. telefon, e-mail, eller på vores webshop, giver du samtykke til, at dine personlige oplysninger indsamles, og du accepterer derved disse vilkår.


Du har til enhver tid mulighed for at trække dit samtykke tilbage ved at rette henvendelse til os pr. e-mail groendal@mail.dk eller via telefonen. Såfremt du vælger at tilbagetage dit samtykke, skal du være opmærksom på, at det muligvis kan medføre indskrænkninger i de services vi kan tilbyde, f.eks. fremsendelse af nyhedsbreve. Du skal endvidere være opmærksom på, at vi i nogle tilfælde vil være berettiget til at fortsætte behandlingen af dine oplysninger, selvom du trækker dit samtykke tilbage, og den behandling, som baseres på samtykket, udløber. Hovedsageligt behandler vi dine oplysninger for at opfylde en aftale, som du er en part i, og for at overholde gældende lovgivning, herunder

Bogføringsloven og hvidvaskningsloven.

 

Hvornår indsamler vi personoplysninger


Vi registrerer og gemmer de oplysninger, du giver til os, når du indgår en aftale med os, hvad enten dette sker fysisk, online, via post eller telefon. Vi registrerer hermed dine oplysninger i forbindelse med det ene formål at levere en vare eller ydelse, og for at overholde gældende lovgivning.
 

Vi indsamler derfor personoplysninger på følgende måde:
- Når du køber varer (både fysisk, online, via post eller telefon)
- Når du bestiller varer, nye bruger, online tilkøb.
- Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev
- Når du interagerer med os, f.eks. når du fremsender e-mails
- Når du deltager i konkurrencer



Formål med indsamling


Vi bruger de oplysninger, vi indsamler til at drive vores forretning, levere og udvikle kvaliteten i vores
produkter og gøre din oplevelse bedre, når du handler eller interagerer med os.

Vi bruger de oplysninger, vi indsamler til følgende:


- Behandling af dit køb og levering af dine varer, Online bestillinger eller tjenesteydelser
- Servicering og rådgivning af dig
- Interaktion med dig
- Fremsendelse af nyhedsbrev
- Online service
- Produkt opdateringer og service information
- Orientering om udfaldet af en konkurrence
- Opfyldelse af lovkrav


 

Opbevaring af persondata


Når du køber varer hos os, vil vi som udgangspunkt opbevare dine personoplysninger i 5 år + løbende år i henhold til reglerne i bogføringsloven.
Oplysningerne kan dog i nogle tilfælde opbevares længere, hvis det er nødvendigt for at overholde juridiske forpligtelser eller for at håndhæve vores aftaler. Øvrige oplysninger, der indsamles og behandles, vil ligeledes blive opbevaret i 5 år, medmindre der består en salgs- eller servicemæssig relation mellem dig og os, der i din interesse gør det nødvendigt at opbevare personoplysningerne længere. Herudover vil de også blive opbevaret i en længere periode, såfremt det er nødvendigt for at overholde juridiske forpligtelser eller håndhæve vores aftaler.

Framelder du nyhedsbrev, slettes denne inden for et år eller med det samme.

Persondata til tredjeparter


Vi sælger, offentliggør eller viderebringer som udgangspunkt ikke dine personoplysninger til en tredjepart uden dit samtykke, medmindre det er nødvendigt for at fuldføre en aftale eller transaktion og nødvendigt for at sikre overholdelse af gældende dansk lovgivning.
For at kunne opfylde en aftale, vil det dog være nødvendigt at viderebringe dine oplysninger til vores samarbejdspartnere for at kunne levere vores varer eller tjenesteydelser til dig. Endvidere kan dine personoplysninger blive overført til koncernforbundne selskaber. Som dataansvarlig, er det vores ansvar at sikre, at dine personoplysninger ikke bliver misbrugt, og vi stiller derfor høje krav til vores samarbejdspartnere, for at sikre os mod misbrug af oplysningerne.

Cookies
Cookies er små tekstfiler, der giver mulighed for at lagre oplysninger, og som indeholder bogstaver og tal som gemmes på din computer. Disse cookies gør det muligt at indsamle information om, hvilke sider og funktioner du anvender og besøger i vores webshop.


Dine rettigheder

Som kunde hos os kan du ved forespørgsel til groendal@mail.dk få indsigt i, hvilke oplysninger vi har behandlet om dig, hvor de stammer fra, og hvad vi anvender dem til. Du kan også få oplyst, hvor længe vi opbevarer dine data, og hvem, der modtager data om dig. Adgangen kan dog være begrænset af hensyn til andre personers privatlivsbeskyttelse, forretningshemmeligheder og immaterielle rettigheder.
Hvis oplysningerne er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante, har du ret til at få oplysningerne rettet eller slettet.