Veste

En vest kan have mange funktioner, men bruges tit og ofte som et godt alternativ for vores jakker i de lune efterårsdage, eller om foråret når man gør haven klar. Men veste bruges også på jagt, og i outdoor miljøet, så man kan vel sige det er en beklædningsdel med mange navne. Skyde vest, jagt vest hundefører vest, vest til outdoor brug, lystfiskervest, buejagt vest, pürshjagt vest, sikkerhedsvest.

Orange  el. delvis orange, er godt for sikkerheden, når vi går på jagt, enten som driver med hund, eller for jægeren som står for i budskadset, så bliver man set af de andre i nærheden. Derfor har vi selvfølgelig også veste i disse farver.

Lommer er også uundværlige, specielt lommen bag på ryggen, som kan bruges til vildtlomme, til vand på vandreturen, til ekstra patroner og meget mere. Hart vestene har mange funktionelle lommer både for og bag.

Vestene er lavet i materialer der gør dem lette og komfortable at have på, hvor man kan bevæge sig ubesværet. Desuden er nogle af vestene lavet i et vind og vand afvisende materiale.

preload spinner